Alexia Mărginean și Luca Preda au câștigat Selecția Națională la 12 ani

27.04.2018

Centrul Național de Tenis, din cadrul FRT, a găzduit Selecția Națională pentru jucători cu vârsta de până în 12 ani, cei mai buni din țară fiind prezenți pe teren din dorința de a face parte din Lotul național al României.

Pa tabloul final al fetelor, de opt jucătoare, a fost un nume care a ieșit clar în evidență. Alexia Iulia Mărginean, de la Asociația T.C. Sun Alba Iulia, a câștigat toate cele șapte partide jucate fără să piardă vreun set. Podiumul fetelor a fost completat de Maria Theodora Stăncescu, de la AS CS AS Club Politehnica București, cu șase victorii în șapte meciuri, și de Elena Ruxandra Bertea, de la CS Fortuna Brăila, cu cinci victorii în șapte meciuri. 

Situație identică și în turneul băieților, în care Luca Preda, de la CS Samtronic Constanța, a câștigat autoritar fiecare din cele șapte partide. Pe locul 2, cu șase victorii, s-a clasat Teodor Călin Știrbu, de la AS Tenis Club București iar podiumul a fost completat de David Cristian Carteputredă, de la Viva Tenis Club Galați.

REZULTATE FINALE FETE U12

REZULTATE FINALE BĂIEȚI U12