Alexandra Petric, dublă campioană la ”Mamaia IDU Juniors Championship”

09.06.2018

Clubul Sportiv Mamaia-IDU a găzduit o nouă ediție a "Mamaia IDU Juniors Championship", turneu din Circuitul Tennis Europe rezervat jucătorilor sub 16 ani, turneu de Categoria 2, unul dintre cele mai puternice organizate în România.

Participarea la turneu a fost una consistentă, iar rezultatele jucătorilor din România, impresionante: au câștigat trei din cele patru titluri puse în joc.

De departe performera ediției din 2018 este Alexandra Petric, compatrioata noastră trecându-și în cont atât titlul la smplu, cât și pe cel de dublu.

La simplu, Alexandra, cap de serie nr. 1, a avut parte de o finală foarte disputată cu o altă valoroasă jucătoare din România, Mara Gae, favorita cu nr. 7. Petric s-a impus după o luptă considerabilă de trei seturi cu 3-6, 6-3, 7-6(5).

În finala de dublu a fetelor, Alexandra Petric și partenera sa, Alexandra Iordache, favoritele nr. 2, au recuperate după ce au pierdut primul set și s-au impus cu 1-6, 6-2, 10-3, în fața perechii Mara Anastasia Iliescu/Briana Străuț.

În turneu de simplu al băieților, singurul în care nu am avut un reprezentant în finală, s-a impus favoritul nr. 1, Mikhail Gorokhov, din Rusia, care s-a impus cu 7-5, 6-3 în fața unui alt favorit, nr. 8, bulgarul Vladimir Popov.

În turneul de dublu al băieților, în schimb, am avut parte de o finală românescpă, noii campioni fiind Claudiu Schinteie și Ștefan Nicula, care au trecut cu un categoric 6-1, 6-2 de favortiții nr. 4, Dragoș Cazacu și Matei Palcău.

REZULTATE FINALE SIMPLU FETE

REXULTATE FINALE SIMPLU BĂIEȚI

REZULTATE FINALE DUBLU FETE

REZULTATE FINALE DUBLU BĂIEȚI