Briana Szabo și Dragoș Cazacu au câștigat "HAI Cup" de la Arad, turneu Tennis Europe de Categoria 3

27.08.2018

"HAI Cup", turneu Tennis Europe de Categoria 3 la U14, organizat la Arad de Tenis Profi Arad, a fost dominat în acest an de jucătorii din România, care au câștigat toate trofeele puse în joc.

În turneul de simplu al fetelor, după o finală sută la sută românească, Briana Szabo (CS Winners TC), favorita nr. 2, a câștigat primul ei titlu din Circuitul Tennis Europe, reușind să se impună în fața favoritei nr. 5, Ștefania Bojica (Tenis Club București 2000 - Academia Sever Dron), cu 4-6, 6-4, 7-6(2).

Meci la fel de disputat și în finala de simplu a băieților, în care favoritul nr. 1, Dragos Nicolae Cazacu (AS Tenis Club București), a recuperat după ce a pierdut primul set în fața favoritului nr. 5, Mihai Viorel Lungu(CSM Oradea), de care a trecut cu 2-6, 6-4, 6-2.

Învinsă de Briana în finala de simplu, Ștefania și-a luat revanșa la dublu, probă în care a făcut pereche cu Iulia Andreea Ionescu (CSM București). Cele două au fost favoritele nr. 2 și au învins în finală echipa favorită nr. 1, Cara Maria Mester(CS Marc Tenis)/Briana Szabo, cu 2-6, 7-6(4), 10-6.

Favoriții cu nr. 4 ai probei de dublu băieți, Mihai Viorel Lungu (și el învins în finala de simplu) și Christian Teszari (CSM Oradea), au avut un meci mult mai ușor în finala cu Alexandru Rares Giurea (CSS Petroșani)/Eric David Verdeș (CSM Zalău), de care au trecut în doar două seturi, 6-2 6-4.