Echipa de Cupa Davis a României, mesaj înaintea întâlnirii cu Polonia: ”Așteptăm suporterii să vină la sală și să ne susțină”

12.09.2018


Marius Copil, căpitanul-nejucător Gabriel Trifu și debutantul Bogdan Ionuț Apostol au participat la conferința de presă a echipei României înaintea întâlnirii cu Polonia, din turul 3 al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis. 

O victorie ar asigura României revenirea în Grupa I, iar jucătorii noști așteaptă suporterii la Sala Polivalentă, sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 13, și duminică, 16 septembrie, de la ora 12, pentru a le fi alături. Acesta a fost mesajul pe care au dorit să-l transmită cei trei înaintea unui meci atât de important.

"Suntem de puțin timp aici dar antrenamentele decurg din ce în ce mai bine. Sperăm să ne acomodăm și să avem șansa să accedem spre tabloul principal al Cupei Davis și să jucăm cu cele mai bune echipe din lume", a spus Gabi Trifu despre acest meci, apreciind că întâlnirea va fi echilibrată: " Jucătorul lor numărul 1 nu a sosit încă dar sper să îl văd în următoarele zile. Cu Tecău și Mergea am discutat deja tactica de joc pentru că știm foarte bine echipa lor de dublu".

Și pentru Marius Copil, cel mai bine clasat jucător român din clasamentul ATP, este importantă victoria pentru că toți de dorim ca România să se califice în Grupa I și să joace printre cele mai bune echipe din lume: " Ne dorim cu toții să câștigă, să ne califică și pentru că de la anul se schimbă sistemul de joc în Cupa Davis să jucăm împotriva celor mai bune echipe din lume".

În fine, Bogdan-Ionuț Apostol, convocat în premieră la echipa de Cupa Davis ca să joace pentru România, a avut un mesaj pentru căpitanul-nejucător și pentru colegii săi din echipă, și unul pentru suporterii români: "Vreau să-i mulțumesc domnului Trifu pentru convocare, este o mare onoare pentru mine să fac parte din echipa României. Vreau să le mulțumesc și băieților care m-au primit cu inima deschisă, mă înțeleg foarte bine cu ei. Așteptăm oamenii sâmbătă, să vină să ne susțină. Avem nevoie de sprijinul lor".

VIDEO CU CONFERINȚA DE PRESĂ A ROMÂNIEI,

PE PAGINA DE FACEBOOK