UPDATE. Bilete pentru meciul de Fed Cup, Cehia - România, 9-10 februarie 2019

30.12.2018

UPDATE: Federația Română de Tenis vă aduce la cunoștință faptul că a primit, din partea Federației Cehe de Tenis, biletele destinate suporterilor români. Toți cei care sunt îndreptătiți să cumpere aceste bilete au primit, pe mail, informațiile necesare.

IMPORTANT: Pentru că numărul celor care au solicitat bilete a fost mai mare decât numărul de bilete disponibile, vă informăm că toate biletele care nu vor fi cumpărate până în data de 1 Februarie 2019 vor fi oferite spre cumpărare următoarelor persoane de pe listă.

Federația Română de Tenis beneficiază de un număr de 211 bilete - contra cost - pentru suporterii români la întâlnirea de Fed Cup de anul viitor, din 9-10 februarie 2019, cu Cehia, la Ostrava, meci din primul tur al Grupei Mondiale I a Fed Cup by BNP Paribas.
Până în acest moment nu am identificat formula prin care suporterii români pot achiziționa aceste bilete ( prețul lor este de 790 CZK - aproximativ 30 de euro, pentru cele două zile) dar suntem în discuții cu federația cehă, care a rezervat aceste bilete pentru noi.
Cei care doresc să susțină echipa României la această întâlnire sunt rugați să-și exprime intenția printr-un mail trimis pe adresa presa@frt.ro, cu subiectul "BILETE CEHIA - ROMANIA" pentru a ști cât mai precis câte persoane sunt interesate.
O persoană nu poate achiziționa mai mult de 2 (două) bilete, iar dacă numărul doritorilor va fi mai mare decât cel al biletelor disponibile, criteriul principal de departajare va fi ordinea în care au fost trimise mail-urile.
Data limită până la care așteptăm mailurile dvs este 13 ianuarie 2019.
Federația Română de Tenis vă reamintește că aveți obligația de a vă asigura transportul și cazarea la acest eveniment.