Daria Macos și Răzvan Aghion - câștigatorii Circuitului Național FRT - Cupa TCB

14.02.2019

In perioada 02-07.02.2019 pe terenurile Tenis Club Bucuresti s-a desfasurat primul turneu din 2019 din cadrul Circuitului National FRT pentru categoria de varsta sub 16 ani. Sportivii veniti din toate colturile tarii, de la Iasi si Bacau pana la Arad, din Constanta la Cluj Napoca, din Targu Jiu, Pitesti, Ploiesti, Targu Mures, Craiova, Brasov, Braila, Ramnicu Valcea si Targoviste au aratat un tenis de calitate cu multe meciuri frumoase, foarte disputate.
Daria MACOS la fete si Razvan Aghion la baieti au fost castigatorii probelor de simplu, iar la dublu au invins tot ei, alaturi de Lavinia Tanasie, respectiv Mihnea Zaharia.
Toti sfertfinalistii din proba de simplu (feminin si masculin) au primit cadou o fotografie pe suport de magnet din timpul jocului, iar semifinalistii au sustinut interviuri pe teren la terminarea meciurilor.
Tablourile de concurs pot fi regasite aici, iar galeriile foto si interviurile cu sportivii pot fi vizionate pe pagina de facebook a Tenis Club Bucuresti: fb.com/tenisclubbucuresti
Echipa Tenis Club Bucuresti ii felicita pe toti participantii pentru dedicarea acestora, si le transmite un gand bun si multumiri tuturor antrenorilor, parintilor, insotitorilor si suporterilor sportivilor pentru atitudinea plina de fair play.
De asemenea, multumim cu aceasta ocazie, intregii echipe de organizare, arbitrilor si amenjatorilor si tuturor celor care au ajutat la buna organizare a acestui turneu, precum si partenerilor: Pescariu Sports&Spa, The Gallery, La Fantana, Kafune. 
Va asteptam si pe viitor la evenimentele organizate de Tenis Club Bucuresti, urmatorul fiind International Championships of Romania U14, turneu de categoria a 2-a Tennis Europe ce se va desfasura in perioada 16-24 februarie 2019.