Cara Meșter și Cristian Marton au câștigat ”Cupa Decathlon” din cadrul Circuituilui National FRT

05.04.2019

AS CS AS Club Politehnica București a organizat "Cupa Declathlon 2019", din cadrul Circuitului Național FRT, unul dintre cele mai puternice și valoroase turnee la categoria de vârstă U14.

Favorită 1 în turneul de simplu, Cara Maria Meșter, de la CS Marc Tenis din Cluj-Napoca, și-a rspectat statutul și a câștigat turneul fără să piardă veun set. A fost 6-4, 6-1, pentru ea în finala cu Eva-Maria Ionescu, de la AS tenis Club Curtea de Argeș.

În turneul de simplu al băieților, în finală s-au întâlnit primii doi favoriți, titlul de campion fiind câștigat de Cristian Marton, de la CS Dinamo București, cap de serie nr. 2, care a beneficiat de retragerea favoritului nr. 1, Andrei Firaru, de la ATC Elite Tg. Jiu, din motive medicale.

La dublu fete, în finală s-au impus Alexia Shara Iancu (Asoc. Altius Tenis Club) și Anca Ștefania Sauciuc (ACS Academia de Tenis Herăstrău), care au trecut cu 6-3, 6-3, de prechea Sicilia Alessia Ionică (LPS CSS Pitești) și Elena Alexandra Neacșu (CS Tenis Club Râmnicu Vîlcea).

În fine, finala de la dublu băieți nu s-a mai disputat, pentru că Firaru, unul dintre finaliști, alături de Marton, s-a retras din aceleași motive medicale. Astfel, titlul a revenit perechii favorite 3, Vlad Ion Țugulescu/Radu David Turcanu, ambii de la Asoc. Tenis Club Victor Hănescu.

TABLOU FINAL SIMPLU FETE

TABLOU FINAL SIMPLU BĂIEȚI

TABLOU FINAL DUBLU FETE

TABLOU FINAL DUBLU BĂIEȚI