Şanse suplimentare pentru jucătorii români la turneul "43rd Medias-sen-Sibiu Junior ITF Tournament U18", Grad 2

10.04.2019

Directorul turneului "43rd Mediaș-sen-Sibiu Junior ITF Tournament U18 2019", dl. Tudorel SANDU,1a decis în colaborare cu FRT și in conformitate cu regulamentul de desfașurare al turneelor ITF Juniors până la 18 ani să organizeze o "Competiție a DIRECTORULUI DE TURNEU" prin care să ofere Wild Card-uri pe tabloul de Qualy câștigătorilor (oferim astfel șansă oricărui jucător român aflat în cea mai bună formă sportivă) , jucători români înscriși sau nu la acest turneu, cu excepția celor care și-au făcut retragere medicală sau care vor fi deja acceptați în calificări. O condiție esențiala este ca acei jucători să aibă IPIN valid la momentul turneului. Cei care au IPIN valid dar nu vor avea taxa plătită catre ITF, o vor putea face direct (on site) la înscrierea la turneu.

Cei care vor participa își vor putea câștiga dreptul la WC pe tabloul de calificări accedând în fazele superioare ale "Competiției Directorului de Turneu" pentru Wild Card-uri ce se va desfașura după cum urmează:
- semnătura de prezență: vineri 3 mai 2019 până la ora 16:00;
- meciurile turneului se vor desfașura vineri 3 mai 2019 dupa ora 17:00 și sâmbătă 4 mai 2019.
- taxa de participare va fi de maximum taxa pentru un turneu categoria 1, urmând ca cei ce vor fi admiși in calificări să plătească diferența până la taxa de participare de 65 $ a turneului.

Acest Turneu pentru Wild Card-urile Directorului de Turneu se va desfașura in conformitate cu regulamentele ITF si în colaborare cu Federatia Româna de Tenis. Va fi punctat ca un concurs național de categoria 1.


Pentru detalii suplimentare va rugăm să vă adresați d-lui. Tudorel SANDU (e-mail sandutudorel@yahoo.com)

Directorul Turneului "43rd Mediaș-sen-Sibiu Junior ITF Tournament U18 2019"
Tudorel Sandu /ACS ProAS Sibiu