Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu și Raluca Olaru, în echipa de Fed Cup a României pentru semifinala cu Franța

10.04.2019


Așa cum a și anunțat cu câteva săptămâni înainte, căpitanul-nejucător Florin Segăceanu le-a nominalizat pe Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu și Raluca Olaru în echipa României care va juca la Rouen, în 20 și 21 aprilie 2019, cu Franța, în semifinalele Grupei Mondiale a Fed Cup.

"Ne aflăm în fața unui moment istoric, o semifinală de Grupa Mondială a Fed Cup și ne așteptăm un meci în care avem șanse destul de bune. Pentru noi este important că toate fetele sunt în formă, că nu avem accidentăriși abia așteptăm să ajungem la Rouen, să vedem suprafața de joc să ne acomodăm și să ne apucăm de pregătire. Am văzut echipa Franței, una foarte valoroasă, cu tradiție și ne așteaptă un meci greu. Francezii sunt renumiți că la ei acasă creează o atmsoferă specială la meci, pun presiune pe adversari, dar sunt convins că și românii care vin la meciuri ne vor fi alături", a declarat Florin Segărceanu, pentru site-ul FRT.

Alina Tecșor-Cercel, antrenorul Naționalei noastre, a ținut și ea să marcheze importanța acestui meci: "Întâlnirea cu Franța va fi, cu siguranță, una dificilă, indiferent de ceea ce reiese din calculul hârtiei. Este o semifinală a Grupei Mondiale în Fed Cup, o șansă uriașă pentru această generație de jucătoare și sunt convinsă că toate vor încerca să se depășească pentru a oferi românilor o mare bucurie".