Colegiul Antrenorilor FRT - Precizări despre "Coaching on court"

15.04.2019

" COACHING ON COURT" 2019 reprezinta un proiect cu caracter experimental propus de catre Colegiul Central al Antrenorilor FRT si aprobat de catre CD- FRT pentru anul 2019.

PRECIZARI:

1. Toti antrenorii care doresc sa beneficieze de " coaching on court" la turneele oragnizate din cadrul Calendarului Competitional National FRT, trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:
a) Sa fie inregistrati in Registrul Antrenorilor FRT (postat pe site oficial FRT - rubrica Antrenori).
b) Sa aiba achitata taxa anuala FRT pentru anul 2019.

2. Arbitrul principal al competitiei va trebui sa consulte Registrul Antrenorilor FRT si sa ofere dreptul de a acorda " coaching on court" doar persoanelor care sunt inscrise pe lista.

3. Toti antrenorii care indeplinesc conditiile mentionate mai sus vor putea acorda "coaching on court" conform Regulamentului WTA si Hotararii Comitetului Director dupa cum este prezentat mai jos:


HOTARAREA nr. 144 - 20.12.2018

Comitetul Director întrunit în Sedinta din 20.12.2018, în baza prevederilor art. 37 alin. 4) si 6) si art. 38 alin. 4 litera b) si r) din Statutul Federatiei Române de Tenis, hotărăste:

Art. 1. Se aproba proiectul (avand caracter experimental) " coaching on court" , pentru toate categoriile de varsta, dupa sistemul ITF-WTA (adica o singura data pe set sau la schimb de seturi) numai la cerinta sportivilor care se vor adresa arbirilor de scaun sau de tronson. Proiectul se aplica numai la turneele de grad A si Campionatele Nationale (beneficiare de arbitrii de scaun sau de tronson). Antrenorii care doresc sa dea sfaturi se vor inregistra la arbitrul principal si vor primi dreptul de a da sfaturi, numai dupa ce acesta consulta lista antrenorilor acreditati FRT. Doar antrenorii care si-au achitat taxa anuala vor primi incuviintarea sa dea sfaturi.

Art. 2. Proiectul intra in vigoare la data de 01.04.2019

GEORGE COSAC

PRESEDINTE FRT


Colegiul Antrenorilor FRT

Presedinte
Prof. Florin Nita