Cupa Davis: Tragerea la sorti, Primaria Brasov, 04 aprilie 2013
 

Astăzi, a avut loc tragerea la sorți care a stabilit ordinea de joc din cadrul întâlnirii Romania- Olanda, contând pentru runda a doua, Grupa I, Zona Euro-Africană a Cupei Davis. Partidele vor avea loc în perioada 5-7 aprilie, în Sala Sporturilor "Dumitru Popescu Colibaşi" din Braşov.

Ordinea meciurilor din întâlnirea România - Olanda este următoarea:  

- vineri, ora 13.00:

Meciul 1: Adrian Ungur - Robin Haase;

după 30 de minute începe

Meciul 2: Victor Hănescu - Igor Sijsling;

- sâmbătă, ora 15.00,

Meci de dublu: Horia Tecău/Marius Copil - Thiemo de Bakker/Jean-Julien Rojer;

- duminică, ora 13.00:

Meciul 1: Victor Hănescu - Robin Haase;

după 30 de minute începe

Meciul 2 : Adrian Ungur - Igor Sijsling.

 

DECLARAȚII România:

Andrei Pavel: Tragerea la sorți este destul de bună pentru noi. Facem tot posibilul să câștigăm fiecare punct. Am încercat și sper că am reușit până acum să scot ce e mai bun din băieți. Noi trebuie să facem cele 3 puncte. Asta e scopul nostru. Sunt sigur că fiecare echipă va trimite în teren formula cea mai bună.

Adrian Ungur: Nu am mai jucat cu Robin Haase până acum, l-am văzut la antrenamente și este în formă bună. E OK că intru primul vineri că este mai greu să aștepți. Voi face tot posibilul să câștig.

Victor Hănescu: O să fie două meciuri foarte interesante mâine. Haase e un jucător în formă, dar Adi poate să producă surpriza. S-a antrenat din greu săptămâna aceasta și este în formă. Pe Sijsling l-am văzut la antrenamente și el se simte foarte bine în sală și pe o astfel de suprafață. Eu m-am pregătit bine în ultima perioadă, am avut o săptămână bună și abia aștept să joc.

Marius Copil: Sunt refăcut 100%, nu mă mai doare nici șoldul, nici piciorul. Abia aștept să jucăm și să aducem punctul la dublu.

 

DECLARAȚII Olanda:

Jan Siemerink: Sunt mulțumit de tragerea la sorți. Sperăm să avem un rezultat pozitiv după prima zi. Robin Haase: Nu am mai jucat cu Adi, însă îl știu de ceva vreme. Are un backhand bun și se mișcă bine în teren, poate câștiga puncte din fiecare colț al terenului. Sper ca sâmbătă, de ziua mea, să primesc multe cadouri ca să nu fiu nevoit să mi le fac singur.

Pentru orice întrebări suplimentare, nu ezitați să ne contactaţi: Sorin Toarcea, tel. 0752-10.30.85 sau Adina Blaj tel. 0730-66.03.45, email: cupadavis.presa@frt.ro