UTR și FRT, parteneriat pentru organizarea în România a cel puțin patru turnee UTR Pro Tennis Tour în 2021

19.02.2021

SURSA FOTO: Instagram UTR

Federația Română de Tenis și UTR - Universal Tennis Rating, o platformă care se ocupă cu catalogarea și evaluarea jucătorilor de tenis din toată lumea, la final reieșind un Clasament universal, UTR Ranking – au ajuns la un acord pentru organizarea a cel puțin patru turnee în România, în anul 2021.

Astfel, la Centrul Național de Tenis al FRT vor fi organizate în perioada aprilie – mai 2021 două turnee feminine și două turnee masculine din Circuitul Pro Tennis Tour pentru jucători cu Clasament UTR 200 - 2000, detalii complete despre aceste competiții fiind publicate pe site-ul oficial UTR Pro Tennis Tour:

România intră, astfel, în cercul select al federațiilor din întreaga lume care găzduiesc turnee UTR Pro Tennis Tour, alături de SUA, Australia sau Spania.

”Acest parteneriat este doar începutul a ceea ce sunt convins că va fi un succes și un mare ajutor pentru tenisul din România. Federația Română de Tenis face toate eforturile pentru a oferi jucătorilor români posibilitatea de a juca aici, în țara noastră, în cadrul unor turnee de foarte bună calitate, cu adversari puternici care să-i ajute să crească în valoare”, a declarat Directorul General al FRT, dl. Răzvan Itu, despre acest parteneriat cu UTR, un nume extrem de important în tenisul mondial.