Acreditări mass-media pentru întâlnirea de Fed Cup, Franța - România, 20-21 Aprilie 2019

18.03.2019

Federația Română de Tenis anunță reprezentanții mass-media din România care doresc să se acrediteze la întâlnirea dintre echipele naţionale ale Franței și României, din cadrul FED CUP by BNP Paribas - care se va desfăşura în Franța, la Rouen, în zilele de 20-21 Aprilie 2019, să trimită pe adresa presa@frt.ro, un mail care să conțină formularul de acreditare completat.

FOARTE IMPORTANT: Decizia finală în privința acordării acreditărilor pentru mass-media aparține Federației Franceze de Tenis. FRT doar colectează aceste informații, la solicitarea ei.

LISTĂ DOCUMENTE

FORMULAR ACREDITARE FFT

CAZARE HOTEL IBIS ROUEN CENTRE RIVE DROITE

CAZARE HOTEL IBIS ROUEN CHAMPS DE MAR

ACORD ȘI REGULAMENT PENTRU VIDEO-JURNALISTI

Notificare de confidentialitate

Aceasta notificare are rolul de a va explica care sunt masurile luate de noi pentru a respecta obligatiile legale privind securitatea datelor personale si care sunt scopurile pentru care prelucram aceste date.

Scopul colectarii:

Acordarea de acreditare mass-media pentru competitia "Franta - Romania in FED CUP by BNP Paribas".

Transferul international al datelor:

Toate datele colectate de FRT in vederea organizarii competitiei "Franta - Romania in FED CUP by BNP Paribas" vor fi transmise Federatiei Franceze de Tenis, organizatia care are decizia finala in privinta acordarii acreditarilor mass-media.

Perioada de stocare:

Datele personale colectate de FRT vor fi pastrate pe toata durata evenimentului "Franta - Romania in FED CUP by BNP Paribas" precum si pentru o perioada de 30 de zile de la terminarea competitiei.

Distrugerea datelor:

Dupa perioada de 30 de zile de la terminarea competitiei "Franta - Romania in FED CUP by BNP Paribas" toate datele colectate vor fi distruse.