Kinder Joy Masters
Judet:  BUCURESTI
Oras:  Bucuresti
Adresa:  Str. Pierre de Coubertin nr 11, sector 2
Categorie Frt:  1
Data incepere:  02.10.2020
Data limita inscriere:  01.01.1970
Data limita de retragere:  02.10.2020
ANUNTURI OFICIALE

ANUNT IMPORTANT

Comisia de Competiții a Federației Române de Tenis a luat decizia ca toate meciurile din Calendarul Național al FRT, la categoriile U10, U12, U14, U16, U18 și Seniori să se desfășoare după sistemul ”cel mai bun din trei seturi, cu Match Tie-break (10 puncte) în setul decisiv”.

Decizia este valabilă pe perioada în care competițiile se desfășoară potrivit recomandărilor Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății cu privire la asigurarea condițiilor de disputare în siguranță sanitară a activității sportive și a competițiilor.

Turneele din Calendarul Național al FRT, fără probe de dublu pe perioada Stării de Alertă în România

Din dorința de a veni în sprijinul autorităților din România, în timpul Pandemiei de Coronavirus COVID - 19 din țara noastră, și preocupată de sănătatea tuturor participanților la competițiile interne, jucători, părinți, antrenori, Comisia de Competiții se vede nevoită să ia decizia ca, începând cu data de 1 august 2020, turneele din Calendarul Național intern al FRT să se desfășoare fără probele de dublu: masculin, feminin și mixt.

Aceasta decizie este valabilă pe perioada în care România se află în Stare de Alertă, cu posibilitate de prelungire.


Kinder Joy of Moving Tennis Trophy

Kinder Joy of Moving" este un Proiect de responsabilitate socială al International Ferrero Group care inspiră mai mult de patru milioane de copii și familiile lor în mai mult de 30 de țări din întreaga lume, pentru a deveni activi, pentru a se bucura de mișcare și a dezvolta abilități de viață într-un mod vesel și captivant.

În centrul proiectului se află puternica noastră credință că o atitudine pozitivă față de mișcare va face din copiii de azi, adulți mai buni mâine.

”Kinder Joy of Moving Tennis Trophy" este un circuit de turnee care unesc copiii din țări diferite porniți în urmărirea distracției și a prieteniei, sufletul acestei competiții.

În Circuit se joacă fără arbitri, iar jucătorii vor respecta Codul fair-play de mai jos.


Codul Fair-Play

Promit în mod solemn:

Să-mi felicit adversarii atunci când câștigă un punct;

Să nu mă bucur când adversarii mei fac o greșeală. Niciodată să nu fur un punct de la adversarii mei și să nu arunc niciodată racheta în aer;

Să mulțumesc și să dau mâna cu adversarii mei la sfârșitul fiecărui meci;

Rudele mele și antrenorul meu promit să nu intervină în timpul meciului;

Să accept deciziile arbitrilor și ale judecătorilor sportivi, conștient că au dreptul să greșească, așa cum și eu pot greși, la fel ca mine, dar, de asemenea, știind că vor face tot posibilul să nu facă nicio greșeală.

Astfel,Kinder Joy of Moving Tennis Trophy", ajuns la cea de-a patra ediție, este un Circuit internațional de turnee de tenis la nivel mondial pentru băieți și fete cu vârste între 9 și 12 ani, nu mai puțin de cinci dintre aceste turnee fiind organizate în acest an în România, de Federația Română de Tenis în parteneriat cu cluburi din țară, după următorul program:

01 - 07 August - Kinder Joy of Moving Tennis by Marc Tenis - Cluj-Napoca;

15 - 21 August - Kinder Joy of Moving Tennis by AS Club Politehnica - București;

29 August - 04 Septembrie - Kinder Joy of Moving Tennis by GST Bistrița - Bistrița;

19 - 25 Septembrie - Kinder Joy of Moving Tennis by TC Bright Constanta - Constanța;

02 - 04 Octombrie - Kinder Joy of Moving Tennis MASTERS by FRT - Centrul Național de Tenis București.


ANUNT IMPORTANT

 

* Pe perioada desfășurării competiției este permis accesul în incinta Centrului Național de Tenis al unui singur însoțitor (părinte, tutore, antrenor, etc), DOAR pentru sportivul minor, potrivit prevederilor legale în vigoare.

SPORTIVII ȘI ÎNSOȚITORII SUNT RUGAȚI SĂ AJUNGĂ LA CENTRUL NAȚIONAL DE TENIS CU CEL MULT 20 MINUTE ÎNAINTE DE ORA DE START A MECIURILOR, CONFORM PROGRAMULUI ZILEI AFIȘAT PE PAGINA COMPETIȚIEI.

DUPĂ TERMINAREA UNUI MECI, SPORTIVUL ȘI ÎNSOȚITORUL LUI VOR PĂRĂSI BAZA SPORTIVĂ ÎN CEL MULT 15 MINUTE.

IMPORTANT - Declaratie pe proprie raspundere pentru sportivi

Potrivit prevederilor Ordinului Comun MTS Nr. 667/07.07.2020 - MS Nr. 1236/07.07.2020 participarea la Competitiile sportive se face cu acordul parintilor sau al tutorilor legali ai minorilor, si numai dupa efectuarea unui triaj epidemiologic.

Pentru o buna desfasurare a competitiilor din acest an puteti descarca de pe aceasta pagina Declaratia pe proprie raspundere pe care, dupa ce o completati si o semnati o prezentati arbitrului competitiei la care participati imediat ce ati intrat in baza sportiva.

In cazul in care nu aveti cum printa si completa declaratia inainte de competitie, declaratia va fi disponibila si la fata locului.

Niciun sportiv nu poate intra in competitie fara o declaratie semnata de el sau de parinte/tutore legal.

Descarca AICI Declaratia pe proprie raspundere

Descarca AICI Ordinul Comun MTS Nr. 667/07.07.2020 - MS Nr. 1236/07.07.2020

Descarca AICI Regulamentul privind condițiile necesar a fi respectate pentru accesul în bazele sportive

Descarca AICI Regulamentul privind condițiile necesar a fi respectate în vederea practicării sporturilor individuale în aer liber

 
DENUMIRE
FORMAT SI DIMENSIUNE
DOWNLOAD
Tablou Principal 12 ani Fete
PDF, 304.92 Kb.
Tablou Principal 12 ani Baieti
PDF, 302.53 Kb.
Tablou Principal 10 ani Fete
PDF, 302.7 Kb.
Tablou Principal 10 ani Baieti
PDF, 305.25 Kb.
Update Lista Sportivi Calificați la Kinder Joy Masters
PDF, 160.21 Kb.
Declaratie pe proprie raspundere pentru sportivi
PDF, 202.76 Kb.
INFOCOMP
PDF, 223.05 Kb.