Andreea Diana Soare, dublă campioană la ”International Master Kinder Joy of Moving Tennis Trophy U13” de la Academia lui Rafael Nadal

06.11.2021

Performanță remarcabilă pentru compatrioata noastră, Andreea Diana Soare, în Spania, la International Master Kinder Joy of Moving Tennis Trophy 2020, turneu de Categoria U13 organizat la Manacor Rafa Nadal Academy, Academia de tenis a celebrului Rafael Nadal.

Andreea a câștigat în 2020 "Kinder Joy of Moving Tennis by TC Bright Constanța" și Turneul ”Kinder Joy Masters by FRT” 2020, iar la turneul final din Spania s-a impus fără să piardă vreun set, în proba de simplu, și a câștigat și turneul de dublu.

A fost 6-1, 6-0, în meciul cu Ivanova Nicole, din Bulgaria, apoi 6-1, 6-2, cu Montebello Emma, din Malta pentru ca în finală să treacă cu 6-0, 7-5, de Garnevska Valeria, o altă jucătoare din Bulgaria.

În proba de dublu, Andreea a făcut pereche cu Kálmán Luca, o jucătoare din Ungaria, iar finala a avut două jucătoare din România pe teren, în condițiile în care finalista a fost echipa formată din Ana Chindris si Montebello Emma. După un meci foarte echilibrat Andreea și Luca s-au impus cu 4-0, 1-4, 7-4.

La turneul final din Spania au participat cei mai buni jucători care au câștigat turneele locale din cele 13 țări implicate în acest foarte popular eveniment, și pentru că anul trecut, din cauza Pandemiei de Coronavirus Covid-19 nu s-a putut organiza turneul final, anul acesta au avut loc atât turneul pentru anul 2020, cât și cel pentru anul 2021.

În turneul care a contat pentru anul 2020 au jucat pentru România și Ana Chindris - și ea câștigătoare a Turneului ”Kinder Joy Masters by FRT” 2020 - în turneul U11 al fetelor, dar s-a oprit în primul tur, Matei Pecheanu, care a câștigat și el în 2020 "Kinder Joy of Moving Tennis by TC Bright Constanța" și Turneul ”Kinder Joy Masters by FRT” 2020, și care, în Spania, a ajuns până în semifinale, precum și Patrik David Boldut, la Categoria U 11, care, de asemenea, a ajuns în semifinale iar în anul 2020 a câștigat Turneul ”Kinder Joy Masters by FRT” 2020.

Ana Chindriș a câștigat Turneul de consolare la simplu

Și chiar dacă a fost eliminată în primul tur al probei de simplu, Ana Chindriș a continuat să joace în Turneul de consolare, pe care l-a câștigat fără probleme, ceremonia de premiere fiind oficiată de fosta jucătoare italiană Rita Grande.

Kinder Joy of Moving" este un Proiect de responsabilitate socială al International Ferrero Group care inspiră mai mult de patru milioane de copii și familiile lor în mai mult de 30 de țări din întreaga lume, pentru a deveni activi, pentru a se bucura de mișcare și a dezvolta abilități de viață într-un mod vesel și captivant.

În centrul proiectului se află puternica noastră credință că o atitudine pozitivă față de mișcare va face din copiii de azi, adulți mai buni mâine.

”Kinder Joy of Moving Tennis Trophy" este un circuit de turnee care unesc copiii din țări diferite porniți în urmărirea distracției și a prieteniei, sufletul acestei competiții.

În Circuit se joacă fără arbitri, iar jucătorii vor respecta Codul fair-play de mai jos.

Codul Fair-Play

Promit în mod solemn:

Să-mi felicit adversarii atunci când câștigă un punct;

Să nu mă bucur când adversarii mei fac o greșeală. Niciodată să nu fur un punct de la adversarii mei și să nu arunc niciodată racheta în aer;

Să mulțumesc și să dau mâna cu adversarii mei la sfârșitul fiecărui meci;

Rudele mele și antrenorul meu promit să nu intervină în timpul meciului;

Să accept deciziile arbitrilor și ale judecătorilor sportivi, conștient că au dreptul să greșească, așa cum și eu pot greși, la fel ca mine, dar, de asemenea, știind că vor face tot posibilul să nu facă nicio greșeală.

Astfel,Kinder Joy of Moving Tennis Trophy", ajuns la cea de-a cincea ediție, este un Circuit internațional de turnee de tenis la nivel mondial pentru băieți și fete cu vârste între 9 și 12 ani, nu mai puțin de patru dintre aceste turnee fiind organizate în 2021 în România, de Federația Română de Tenis în parteneriat cu cluburi din țară, după următorul program:

26 Iunie - 02 Iulie 2021 Kinder Joy of Moving Tennis by Nitech;

Turneul Kinder Joy of Moving Tennis by Nitech și-a desemnat campionii. Ediția 2021, un adevărat succes

31 Iulie - 06 August 2021 - Kinder Joy of Moving Tennis by Marc Tenis - Cluj-Napoca;

07 - 13 August 2021 - Kinder Joy of Moving Tennis by Lechner Tennis School;

Kinder Joy of Moving Tennis by Lechner Tennis School din Brașov, un turneu de succes pentru tinerii jucători români. Victor Hănescu - Ambasador Kinder Joy of Moving în România

28 August - 03 Septembrie 2021 - Kinder Joy of Moving Tennis by GST Bistrița - Bistrița;