Peste 60 de antrenori au participat la Cursul de perfecționare al FRT de la Tg. Jiu

28.06.2022

Federația Română de Tenis, prin Colegiul Central al Antrenorilor, în colaborare cu Academia Florin Mergea, a organizat la Tg. Jiu, în ziua de 25 iunie 2022, un Curs de perfecționare pentru antrenori.

La cursul de la Tg. Jiu au participat 66 de persoane din 18 orașe: București, Constanța, Pitești, Bacău, Timișoara, Tg. Jiu, Focșani, Zalău, Craiova, Giurgiu, Cluj-Napoca, Rm. Vâlcea, Tg. Mureș, Târgoviște, Sibiu, Brașov, Curtea de Argeș și Pitești.

Tematica acestui curs poate fi consultată AICI

Florin Mergea, vicecampion olimpic în proba de dublu la JO Rio 2016, membri ai colectivului tehnic al Academiei Florin Mergea și membri ai Colegiului Central al Antrenorilor FRT, respectiv antrenorii Costel Curcă, Firicel Tomai, Radu Popescu, Gabriel Săndulescu, Lucian Ciuntea, Petru Mergheș, Stefan Pitian, Răzvan Bucuroiu, Victor Stănică și Sergiu Carp, precum și Directorul General și Vicepreședintele FRT, Răzvan Itu, au participat la cursul de la Tg. Jiu, primul dintr-o serie de astfel de cursuri de perfecționare ce vor fi organizate de Federația Română de Tenis.

Mai jos pot fi descărcate două dintre prezentările de la acest curs.

ROLUL STATISTICII ÎN JOCUL DE TENIS

EVALUAREA IN PROCESUL DE PREGATIRE