Intre 6 si 8 aprilie 2012, pe arena Sporthallen Zuid din Amsterdam, Olanda se va desfasura intalnirea de Cupa Davis dintre reprezentativele Olandei si Romaniei contand pentru turul al doilea al Grupei I din Zona Euro Africana. Echipa castigatoare a intalnirii va obtine dreptul de a evolua la barajul pentru Grupa Mondiala. Echipa care va pierde ramane in Grupa I Euro Africana.

Cele 2 reprezentative s-au mai intalnit de 4 ori pana acum in 1934, 1971, 1973, si 1997, scorul general fiind de 2-2.

Echipa Romaniei ii are in componenta pe Petru-Alexandru LUNCANU, Andrei DAESCU, Darius Florin BRAGUSI, Florin MERGEA si capitan nejucator pe Ciprian PORUMB. Din echipa gazda fac parte: Robin HAASE, Thomas SCHOOREL, Igor SIJSLING, Jean-Julien ROGER, iar capitan nejucator este Jan SIEMERINK.

Meciurile de simplu vor incepe la ora 14:00 (ora Romaniei), iar meciul de dublu de sambata va incepe la ora 16:00 (ora Romaniei) si vor fi transmise in direct de catre TVR 2.

 

INFO CUPA DAVIS
04.04.2012
Echipa de Cupa Davis a Romaniei
Dupa trei zile de adaptare, starea de spirit este foarte buna, coeziunea echipei si intrarea in ritmul de meci fiind doua obiective pe care Alexandru Luncanu, Darius Bragusi, Florin Mergea si Andrei Daescu impreuna cu capitanul nejucator Ciprian Porumb, reusesc sa le atinga.
Citeste tot  
 
28.03.2012
Echipa Romaniei a efectuat primul antrenament inainte de intalnirea cu Olanda
„Suntem optimisti si sper ca echipa sa se mobilizeze, pentru a obtine un rezultat bun in fata Olandei, a declarat capitanul nejucator al Romaniei, Ciprian Porumb. Este adevarat, echipa noastra este in reconstructie, dupa rezultatele mai putin bune obtinute la ultimele intalniri de Cupa Davis, dar avem tineri care si-au demonstrat valoarea ca juniori. Este un moment important in cariera lor si vor avea ocazia de a se lupta sub culorile Nationalei, la cea mai importanta competitie internationala”.
Citeste tot