Patru turnee de tenis U10 și U12, din cadrul ”Kinder Joy of Moving Tennis Trophy”, organizate în România în anul 2022

24.05.2022

Kinder Joy of Moving" este un Proiect de responsabilitate socială al International Ferrero Group care inspiră mai mult de patru milioane de copii și familiile lor în mai mult de 30 de țări din întreaga lume, pentru a deveni activi, pentru a se bucura de mișcare și a dezvolta abilități de viață într-un mod vesel și captivant.

În centrul proiectului se află puternica noastră credință că o atitudine pozitivă față de mișcare va face din copiii de azi, adulți mai buni mâine.

 

”Kinder Joy of Moving Tennis Trophy" este un circuit de turnee care unesc copiii din țări diferite porniți în urmărirea distracției și a prieteniei, sufletul acestei competiții.

În Circuit se joacă fără arbitri, iar jucătorii vor respecta Codul fair-play de mai jos.

Codul Fair-Play

Promit în mod solemn:

Să-mi felicit adversarii atunci când câștigă un punct;

Să nu mă bucur când adversarii mei fac o greșeală. Niciodată să nu fur un punct de la adversarii mei și să nu arunc niciodată racheta în aer;

Să mulțumesc și să dau mâna cu adversarii mei la sfârșitul fiecărui meci;

Rudele mele și antrenorul meu promit să nu intervină în timpul meciului;

Să accept deciziile arbitrilor și ale judecătorilor sportivi, conștient că au dreptul să greșească, așa cum și eu pot greși, la fel ca mine, dar, de asemenea, știind că vor face tot posibilul să nu facă nicio greșeală.

Astfel,Kinder Joy of Moving Tennis Trophy", ajuns la cea de-a șasea ediție, este un Circuit internațional de turnee de tenis la nivel mondial pentru băieți și fete cu vârste între 9 și 12 ani, nu mai puțin de patru dintre aceste turnee la categoriile de vârstă U10 și U12 fiind organizate în 2022 în România, de Federația Română de Tenis în parteneriat cu cluburi din țară, după următorul program:

25.06-01.07 - KINDER JOY OF MOVING TENNIS TROPHY BY NITECH BUCURESTI

16.07-22.07 - KINDER JOY OF MOVING TENNIS TROPHY BY LTS BRASOV

31.07-05.08 - KINDER JOY OF MOVING TENNIS TROPHY BY MARC TENIS CLUJ

20.08-26.08 - KINDER JOY OF MOVING TENNIS TROPHY BY GST BISTRITA