Intre 16 si 18 septembrie 2011, pe terenul special construit pentru acest eveniment de la Centrul National de Tenis din Bucuresti, se va desfasura intalnirea de Cupa Davis dintre reprezentativele Romaniei si Cehiei avand ca miza accederea in Grupa Mondiala 2012.

Este a 5-a confruntare dintre cele doua natiuni, echipa Cehiei conducand pana acum cu scorul de 3-1. Ultima intalnire a avut loc in 2001 in Cehia si s-a terminat cu scorul de 3-2 pentru echipa gazda.

Meciurile vor incepe la orele 11:00 vineri si duminica si la orele 12:00 sambata.

 

INFO CUPA DAVIS
18.09.2011
Partida de Cupa Davis dintre Romania si Cehia s-a incheiat 0-5
Bucuresti, 18 septembrie – Partida de Cupa Davis dintre Romania si Cehia disputata in acest weekend la Centrul National de Tenis din Bucuresti s-a incheiat cu un categoric 0-5 pentru oaspeti. In urma celor doua partide de astazi, Lukas Rosol (69 ATP) si Jan Hajek (150 ATP) au adus inca doua puncte echipei cehe, castigand in fata romanilor Copil (231 ATP) si Crivoi (209).
Citeste tot  
17.09.2011
Cehia trece de barajul pentru Grupa Mondiala
Bucuresti, 17 septembrie – Meciul de dublu, disputat astazi de echipa cea mai puternica a reprezentativei oaspetilor, formata din Tomas Berdych si Radek Stepanek, a adus Cehiei singurul punct de care mai avea nevoie pentru a trece de barajul pentru calificarea in Grupa Mondiala a Cupei Davis.
Citeste tot  
16.09.2011
Cehia-Romania, 2-0 dupa prima zi
Bucuresti, 16 septembrie – Doua ore si 35 de minute i-au trebuit lui Tomas Berdych pentru a aduce Cehiei cel de-al doilea punct, in confruntarea cu Romania, din barajul Grupei Mondiale a Cupei Davis.
Citeste tot  
 
16.09.2011
0-1, dupa primul meci
Bucuresti, 16 septembrie – Prima partida dintre Romania si Cehia, in cadrul barajului pentru Grupa Mondiala, a adus Cehiei cea dintai victorie a intalnirii dintre cele doua natiuni, intr-o atmosfera incendiara, creata de galeriile celor doua echipe.
Citeste tot  
 
15.09.2011
Adrian Ungur si Radek Stepanek deschid partida de Cupa Davis dintre Romania si Cehia
Bucuresti, 15 septembrie – In urma tragerii la sorti efectuata astazi la Centrul National de Tenis, pentru partida de Cupa Davis dintre Romania si Cehia, s-a decis ordinea de disputare a partidelor. In primul meci, Adrian Ungur, prima racheta a lotului tarii noastre, il va intalni pe Radek Stepanek, jucatorul numarul doi al cehilor veniti la Bucuresti pentru aceasta confruntare.
Citeste tot  
 
13.09.2011
Misiune grea, dar nu imposibila, pentru Romania in meciul cu Cehia
Bucuresti, 13 septembrie – Desi urmeaza sa intalneasca cea mai buna echipa a Cehiei, jucatorii romani de Cupa Davis sunt motivati sa produca marea surpriza in partida programata in perioada 16 - 18 septembrie si care se va desfasura la Centrul National de Tenis.
Citeste tot  
 
01.09.2011
Mai putin de o luna pana la confruntarea Romania - Cehia in Cupa Davis
Bucuresti, 1 septembrie – Romania si Cehia isi disputa locul castigat in elita Cupei Davis, intr-un meci ce poate insemna, pentru oricare dintre cele doua echipe, pastrarea pozitiei in Grupa Mondiala. Intalnirea, programata in perioada 16-18 septembrie, va fi a cincea confruntare in Cupa Davis dintre cele doua natiuni si se va desfasura la Bucuresti.
Citeste tot