Intre 5 si 7 martie 2013, in Sala Sporturilor "Dumitru Popescu Colibasi" din Brasov se va desfasura intalnirea de Cupa Davis dintre reprezentativele Romaniei si Olandei contand pentru turul II in Grupa I din Zona Euro Africana.

Cele doua reprezentative s-au mai intalnit de cinci ori, ultima data anul trecut, cand echipa Olandei a castigat la ea acasa cu scorul de 5 la 0. Scorul general al intalnirilor este de 3-2 in favoarea Olandei.

Meciurile de simplu vor incepe la ora 13:00, iar meciul de dublu de sambata va incepe la ora 15:00 si vor fi transmise in direct de catre TVR 2.

Biletele se pot achizitiona prin reteaua Eventim atat Online sau din Brasov de la partenerii locali ai Eventim in urmatoarele Locatii.

Preturile biletelor sunt:
- vineri (5 martie): 30 lei
- sambata (6 martie): 50 lei
- duminica (7 martie): 50 lei
- abonament (5-7 martie): 100 lei

 

INFO CUPA DAVIS
06.05.2013
Ilie Năstase, Ion Ţiriac, Florin Segărceanu şi Andrei Pavel, distinși de ITF cu Premiul Devotamentului
 sâmbătă, 6 aprilie, la ora 14.30, într-o ceremonie înaintea meciului de dublu 
Citeste tot  
05.04.2013
Tragere la sorți – 04 aprilie 2013
Primaria Brașov a fost locul de desfășurare a tragerii la sorti. Adrian Ungur și Robin Haase se întâlnesc în primul meci.
Citeste tot  
04.04.2013
Miercuri, 03 aprilie, la Sala Spoturilor "Dumitru Popescu Colibasi" din Brasov a avut loc conferinţa de presă susținuta de oaspeții nostri
Echipa de Cupa Davis a Olandei, formată din Robin Haase, Thiemo de Bakker, Jean-Julien Rojer, Igor Sijsling și căpitanul-nejucător Jan Siemerink, a suținut astăzi prima conferință de presă cu ocazia întâlnirii România-Olanda din cadrul turului II al Grupei I Zona Euro-Africană Cupa Davis.
Citeste tot  
03.04.2013
Marţi, 02 aprilie, la Sala Spoturilor "Dumitru Popescu Colibasi" din Brasov a avut loc conferinţa oficială de presă a eci premergătoare întâlnirii de Cupa Davis dintre România şi Olanda
Echipa de Cupa Davis a României, formată din Victor Hănescu, Horia Tecău, Adrian Ungur, Marius Copil și căpitanul-nejucător Andrei Pavel, a susținut astăzi prima conferință de presă cu ocazia întâlnirii România-Olanda din cadrul turului II al Grupei I Zona Euro-Africană Cupa Davis.
Citeste tot  
29.03.2013
Cupa Davis la Brasov
Pentru a doua oara in acest an echipa Romaniei se reuneste pentru un meci de cupa Davis, de data aceasta la Brasov. Meciul va fi disputat in compania reprezentativei Olandei.
Citeste tot